
Spegepølsemad med hjemmerørt remouladeToppet med sprøde kartoffelchips og radiser
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
HJEMMERØRT REMOULADE- 1 gulerod
- 1 dl remoulade
- ½ finthakket rødløg
- Frisk karse
- Salt og peber
- 20 g smør
- 4 skiver mørkt rugbrød
- ½ pose grove kartoffelchips
- 4 radiser
- 8 skiver Tulip Pålækker Spegepølse
Sådan tilbereder du retten
- Riv guleroden groft på et rivejern.
- Vend revet gulerod med remoulade, rødløg og karse.
- Smag remouladen til med salt og kværnet sort peber.
- Smør brødet, og fordel spegepølsen derpå.
- Anret med en spsk. remoulade, og pynt med kartoffelchips.
- Servér med friske radiser og et ekstra drys karse.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Skal der ekstra fyld (og farve) på din spegepølsemad, kan du servere den med agurk, gul peber og ristede løg. Kogte kartofler som topping er også en mulighed, da de komplementerer spegepølsen rigtig godt.
Smør en god mad
Når du vil gøre lidt ekstra ud af din rugbrødsmad, er smørrebrød et godt bud på, hvad du skal servere. Smørrebrødet kommer i mange varianter - lige fra den enkelte mad med et stykke pålæg til den højtbelagte med velafstemt fyld. Bliv inspireret til din næste smørrebrødsmad i vores opskriftssamling.