
Smørrebrød med leverpostej- pyntet med farverige rodfrugter
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 skiver groft græskarkernerugbrød
- 120 g Tulip Grov Leverpostej
- 100 g blandede og skrællede rodfrugter f.eks. rødbede, gulerod og kålrabi
- 6 gode skiver frisk agurk
- Mini riskiks
- 1 banan
- Lille smoothie med bær
Sådan tilbereder du retten
- Fordel leverpostejen på rugbrødet.
- Snit rodfrugterne på et spiralrivejern, og bland dem nænsomt sammen i en skål.
- Læg agurkeskiverne på leverpostejen, og top med en generøs portion spiralgrøntsager.
- Læg rugbrødsmaden i en passende madkasse, og læg et stykke mellemlægspapir over grøntsagerne, inden madkassen lukkes. Pak madpakketilbehøret separat.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Grøntsagerne kan med fordel snittes dagen før og opbevares i koldt vand på køl. Dræn grundigt inden brug. Rødbede opbevares bedst for sig natten over.
Leverpostej på madpakken
Leverpostej er en nem og hurtig løsning, når der skal smøres madpakker. Den kan smøres på mange typer brød, og du kan spise den med et hav af forskelligt tilbehør. Tilsætter du grøntsager til maden, får den et nøk op på sundhedsskalaen.