Smørrebrød med leverpostej- pyntet med farverige rodfrugter

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Smørrebrød med leverpostej- pyntet med farverige rodfrugter

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 skiver groft græskarkernerugbrød
  • 120 g Tulip Grov Leverpostej
  • 100 g blandede og skrællede rodfrugter f.eks. rødbede, gulerod og kålrabi
  • 6 gode skiver frisk agurk
Madpakketilbehør
  • Mini riskiks
  • 1 banan
  • Lille smoothie med bær
Print opskrift

Gør dit smørrebrød med leverpostej farverigt med snittede rodfrugter og agurk. Byg maden på græskarkernerugbrød og brug grovhakket leverpostej. En lille detalje som kløversalat eller andet grønt drys gør maden fuldendt.  

 


Sådan tilbereder du retten

  • Fordel leverpostejen på rugbrødet.
  • Snit rodfrugterne på et spiralrivejern, og bland dem nænsomt sammen i en skål.
  • Læg agurkeskiverne på leverpostejen, og top med en generøs portion spiralgrøntsager.
  • Læg rugbrødsmaden i en passende madkasse, og læg et stykke mellemlægspapir over grøntsagerne, inden madkassen lukkes. Pak madpakketilbehøret separat.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Grøntsagerne kan med fordel snittes dagen før og opbevares i koldt vand på køl. Dræn grundigt inden brug. Rødbede opbevares bedst for sig natten over.

Leverpostej på madpakken

Leverpostej er en nem og hurtig løsning, når der skal smøres madpakker. Den kan smøres på mange typer brød, og du kan spise den med et hav af forskelligt tilbehør. Tilsætter du grøntsager til maden, får den et nøk op på sundhedsskalaen.

Se flere opskrifter med leverpostej