Salat med kold roastbeefMed sprød grønkål og granatæble
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 100 g grønkål
- ½ granatæble, kernerne herfra
- ½ dl tørrede hasselnødder
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- 20 g smør
- 4 blade salat
- 2 pk. Tulip Pålækker Roastbeef
- 1 spsk. sukker
- ½ citron, saften herfra
- 4 spsk. piskefløde
Sådan tilbereder du retten
- Hak grønkålen fint, og bland den med granatæblekerner.
- Bland fløde, sukker og citronsaft til en dressing og bland med kålen.
- Vend hakkede hasselnødder i salaten.
- Smør rugbrødet, og læg salaten på brødet, og top med roastbeef.
- Pynt med granatæblekerner.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Er du mere i humør til salat end smørrebrød, kan du nemt bruge opskriften uden brød og i stedet servere grønkålssalat med granatæble og kold roastbeef.
Salat med kold roastbeef kan eksempelvis tilsættes peberfrugt, syltede rødløg, cherrytomater og persille, hvis du vil skrue ekstra op for smagsnuancerne.
Pålæg til den gode frokost
Roastbeef, rullepølse, carpaccio, kylling, spegepølse, kalkunbryst og hamburgerryg - pålægstyperne er mange. Gå på opdagelse i vores mange opskrifter med pålæg, der hurtigt kan gøre din frokost til en dejlig smagsoplevelse.