Rugbrødssandwich med Tulip Pålækker Kødpølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwich med Tulip Pålækker Kødpølse

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 4 skiver groft kernerugbrød
  • 2 dl ærter, gerne fra frost
  • 2 spsk. creme fraiche 18%
  • Saften af ½ citron
  • 8 skiver Tulip Pålækker Kødpølse
  • 1 stor gulerod, skrællet
  • 2 spsk. god persillepesto
  • Salt og peber
Madpakketilbehør
  • 1 æble
  • 1 æske rosiner
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Kom ærter, creme fraiche og citronsaft i en passende beholder og blend det til en grov creme. Smag til med salt og peber.

Fordel ærtecremen på de 4 skiver rugbrød. Riv guleroden groft på et råkostjern.

Læg 4 skiver Tulip Pålækker Kødpølse på 2 af rugbrødsskiverne og top kødpølsen med groftrevet gulerod.

Drys med salt og peber og top derefter med de smurte rugbrødsskiver. Skær i trekanter og pak evt. ind i madpakkepapir.

Læg den i en madkasse med madpakketilbehør.

Lignende opskrifter

Roastbeef med rødbedesalat og valnødder

Wrap med pålæg af kylling, avocado og sprød salat

Quinoa bowl med Tulip Pålækker Kalkunbryst