

Rugbrød med Kylling med tomat og timian
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 skiver rugbrød, gerne hjemmebagt
- ¼ spidskål
- 1 gulerod, skrællet
- ½ rød peberfrugt
- 3 spsk. god mayonnaise
- 1 tsk. sød sennep
- 8 skiver Tulip Pålækker Kylling med Tomat og Timian
- 8-10 stk. sukkerærter
- Salt og peber
- Müslibar
- Vandflaske med frisk citronmelisse og limeskiver
Sådan tilbereder du retten
Snit spidskål fint på en mandolin og kom det i en skål. Riv guleroden groft og snit peberfrugten i tynde strimler. Bland spidskål, gulerod, peberfrugt, mayonnaise og sennep nænsomt sammen i skålen. Smag til med salt og peber.
Fordel kyllingeskiverne på rugbrødet og top med coleslaw. Nip enderne på sukkerærterne og fordel dem på toppen af rugbrødsmaden.
Pak rugbrødsmaden ind i madpakkepapir og læg den i en passende madkasse sammen med en god müslibar og en kølig flaske vand med forfriskende citrus og citronmelisse.
Tips
Tilsæt evt. revet rødbede til din coleslaw.