
Røget mørbrad med porcheret æg på surdejsbrødMed spinat og chilimayo
- 25 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 skiver lyst surdejsbrød
- 2 æg
- 10-12 skiver Tulip Pålækker Røget Mørbrad
- 1 lille håndfuld babyspinat
- 1 dl chilimayo
- Evt friske krydderurter efter eget ønske
Sådan tilbereder du retten
- Bring en lille gryde vand i kog og lad derefter vandet simre.
- Slå ét æg ud i en lille si og lad det løse æggehvide løbe fra.
- Kom ægget forsigtigt ned i det simrende vand og lad ægget pochere i 4 min.
- Løft ægget op fra vandet med en hulske og hold det lunt.
- Gentag processen med det andet æg.
- Rist brødet gyldent på begge sider.
- Fordel skiverne af røget mørbrad på brødet sammen med spinatbladene.
- Top med chilimayo.
- Velbekomme!