Pizzasnegle med røget skinke, mozzarella og basilikum - til børnenes madpakke

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pizzasnegle med røget skinke, mozzarella og basilikum - til børnenes madpakke

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

PIZZASNEGLE
  • 120 g pizzadej
  • 4 spsk. basilikumspesto
  • 100 g revet mozzarella
  • 1 pk. Pålækker Røget Skinke
TOMATSAUCE
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 4 spsk. vand
  • ½ fed hvidløg
  • 1 spsk. oregano
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Lav selv en pizzadej eller brug en færdiglavet.

Forvarm ovnen til 200 °C. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en kvadrat på 30 x 40 cm.

TOMATSAUCE

Bland tomatpuré, vand, hvidløg, oregano, salt og peber sammen, til tomatsauce.

PIZZASNEGLE

Fordel tomatsaucen på dejen, smør pestoen ud over.

Derefter drysses osten ud over, og til sidst kommes skinken på, så den dækker det hele.

Pizzaen rulles så du har en lang roulade. Skær 12 snegle ud i 2 cm tykkelse og læg dem på en bageplade. Lad den hæve i 20 min.

Bag sneglene ved 200 °C i ca. 15 minutter til de er let gyldne.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Produkter