
Pizzasnegle med røget skinke, mozzarella og basilikum - til børnenes madpakke
- 50 min.
- 4 personer
Ingredienser
PIZZASNEGLE- 120 g pizzadej
- 4 spsk. basilikumspesto
- 100 g revet mozzarella
- 1 pk. Pålækker Røget Skinke
- 2 spsk. tomatpuré
- 4 spsk. vand
- ½ fed hvidløg
- 1 spsk. oregano
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING
Lav selv en pizzadej eller brug en færdiglavet.
Forvarm ovnen til 200 °C. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en kvadrat på 30 x 40 cm.
TOMATSAUCE
Bland tomatpuré, vand, hvidløg, oregano, salt og peber sammen, til tomatsauce.
PIZZASNEGLE
Fordel tomatsaucen på dejen, smør pestoen ud over.
Derefter drysses osten ud over, og til sidst kommes skinken på, så den dækker det hele.
Pizzaen rulles så du har en lang roulade. Skær 12 snegle ud i 2 cm tykkelse og læg dem på en bageplade. Lad den hæve i 20 min.
Bag sneglene ved 200 °C i ca. 15 minutter til de er let gyldne.