Pitabrød med Tulip Pålækker Røget Skinke

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pitabrød med Tulip Pålækker Røget Skinke

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. pitabrød
  • 2 spsk. karrymayonnaise
  • 6 stk. aspargesbroccoli
  • 4-6 skiver Tulip Pålækker Røget Skinke
  • 4 skiver rød peber
Madpakketilbehør
  • 1 stk. frisk frugt
  • 2-3 dadelkugler
  • Frugtsaft
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær pitabrødene i halve og læg dem til side.

Blancher de 6 stk. aspargesbroccoli i letsaltet vand i 2 min.

Hæld vandet fra og køl dem af under koldt rindende vand. Lad broccolistykkerne dryppe af på et rent viskestykke eller i en si.

Smør pitabrødene på indersiden med karrymayonnaise.

Fordel skiverne af Tulip Pålækker Røget Skinke i brødene og derefter stykker af aspargesbroccoli og de røde skiver af peberfrugt.

Læg pitabrødene i en passende madkasse sammen med madpakketilbehøret.

 


Tips

Smør også evt. pitabrødene med persille pesto eller tilføj en Skive mild ost i stedet for karrymayonnaise.