Pita Lommermed leverpostej og syrlige agurker

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pita Lommermed leverpostej og syrlige agurker

  • 1 t. 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 dl eddike
  • 0,5 dl sukker
  • 1 agurk
  • 100 g hjertesalat
  • 4 grove pitabrød
  • 200 g Tulip Leverpostej

Fremgangsmåde

Kom eddike og sukker i en gryde og kog det op til sukkeret er smeltet. Køl den en smule af.

Skær agurkerne i stave og kom dem i et fad eller en bøtte. Overhæld dem med den lune eddikelage og lad dem trække i mindst en time, gerne natten over.

Skær salaten i både.

Halvér pitalommerne.

Fyld de nederste halvdele med leverpostej, salat og agurker. De må selvfølgelig gerne stikke op.

Sæt den anden halvdel af pitabrødet på toppen og pak dem ind, eller fyld alle lommerne (det afhænger lidt af hvor vildt dit barn håndterer sin madkasse i tasken).