Madmuffins med Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse, spinat og majs

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Madmuffins med Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse, spinat og majs

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pk Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse
  • 50 g baby spinat
  • 140 g majs
Dej
  • 3 æg
  • 200 g hytteost
  • 5 dl solsikke olie
  • 1 dl mælk
  • 200 g hvedemel
  • 100 g havregryn
  • 2 stk. hvidløgssalt
  • Kværnet peber
  • 2 tsk. bagepulver
Drys
  • Hakket græskarkerner
Madpakketilbehør
  • Gulerødder
  • Pekannødder
  • Bærsmoothie
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Hak spinaten groft. Bland æg, hytteost, neutral olie, mælk, hvedemel, havregryn, hvidløgssalt, kværnet peber og bagepulver sammen i en skål. Vend babyspinat i dejen sammen med majskerner.

Smør hver papir muffin form med olie. Kom hver papirform i en fast muffin form for at holde på dejen. Fyld dejen i hver form 1,5 cm fra til kanten.

Kom 2 skiver Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse i hver muffin den må gerne stikke lidt op. Drys med hakket græskarkerner.

Bag dem ved 200° grader i ca. 20-25 min. Afkøl og spis varme eller kolde.