
Madmuffins med Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse, spinat og majs
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pk Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse
- 50 g baby spinat
- 140 g majs
- 3 æg
- 200 g hytteost
- 5 dl solsikke olie
- 1 dl mælk
- 200 g hvedemel
- 100 g havregryn
- 2 stk. hvidløgssalt
- Kværnet peber
- 2 tsk. bagepulver
- Hakket græskarkerner
- Gulerødder
- Pekannødder
- Bærsmoothie
Sådan tilbereder du retten
Hak spinaten groft. Bland æg, hytteost, neutral olie, mælk, hvedemel, havregryn, hvidløgssalt, kværnet peber og bagepulver sammen i en skål. Vend babyspinat i dejen sammen med majskerner.
Smør hver papir muffin form med olie. Kom hver papirform i en fast muffin form for at holde på dejen. Fyld dejen i hver form 1,5 cm fra til kanten.
Kom 2 skiver Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse i hver muffin den må gerne stikke lidt op. Drys med hakket græskarkerner.
Bag dem ved 200° grader i ca. 20-25 min. Afkøl og spis varme eller kolde.

FRILANDSGRIS® Hvidløgsspegepølse
Spegepølse med ekstra god samvittighed
Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse af dansk FRILANDSGRIS®, opdrættet med særlig vægt på dyrevelfærd. Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og bærer velfærdsmærket ’Bedre Dyrevelfærd’. Alt sammen er din garanti for at dyrene er sikret et liv med krølle på halen, frisk luft og adgang til halm at sove i. Spegepølsen er fremstillet efter stolte nordjyske traditioner, hvor den røges over bøgeflis.
Se produkt