Madmuffins med Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse, spinat og majs

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Madmuffins med Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse, spinat og majs

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pk Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse
  • 50 g baby spinat
  • 140 g majs
Dej
  • 3 æg
  • 200 g hytteost
  • 5 dl solsikke olie
  • 1 dl mælk
  • 200 g hvedemel
  • 100 g havregryn
  • 2 stk. hvidløgssalt
  • Kværnet peber
  • 2 tsk. bagepulver
Drys
  • Hakket græskarkerner
Madpakketilbehør
  • Gulerødder
  • Pekannødder
  • Bærsmoothie
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Hak spinaten groft. Bland æg, hytteost, neutral olie, mælk, hvedemel, havregryn, hvidløgssalt, kværnet peber og bagepulver sammen i en skål. Vend babyspinat i dejen sammen med majskerner.

Smør hver papir muffin form med olie. Kom hver papirform i en fast muffin form for at holde på dejen. Fyld dejen i hver form 1,5 cm fra til kanten.

Kom 2 skiver Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse i hver muffin den må gerne stikke lidt op. Drys med hakket græskarkerner.

Bag dem ved 200° grader i ca. 20-25 min. Afkøl og spis varme eller kolde.

Hvidløgsspegepølse

FRILANDSGRIS® Hvidløgsspegepølse

Spegepølse med ekstra god samvittighed

Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse af dansk FRILANDSGRIS®, opdrættet med særlig vægt på dyrevelfærd. Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og bærer velfærdsmærket ’Bedre Dyrevelfærd’. Alt sammen er din garanti for at dyrene er sikret et liv med krølle på halen, frisk luft og adgang til halm at sove i. Spegepølsen er fremstillet efter stolte nordjyske traditioner, hvor den røges over bøgeflis.

Se produkt