

Madmuffin med broccoli og Tulip Pålækker Rullepølse
Ingredienser
- 12-13 papirforme
- 3 æg
- 35 dl mælk
- 3 spsk. neutral olie
- 200 g fuldkornsmel
- 200 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- Salt og kværnet peber
- 200 g broccoli
- 2 pk Tulip Pålækker Rullepølse
- 100 g cheddar ost
- Humus
- Grøntsager i stave, sukkersnaps eller bladselleri
- Grøn smoothie
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Lav små buketter af broccoli. Kog en gryde med vand til at blanchere broccoli i. Giv dem et opkog og skyl med koldt vand og afdrypper i sigte. Skær Tulip Pålækker Rullepølse i tern, skær cheddar i tern.
Bland æg, mælk, neutral olie, 2 slags mel, bagepulver, salt og peber sammen i en skål.
Vend drænet broccolibuketter, tern af Tulip Pålækker Rullepølse, cheddar i tern i dejen. Smør hver muffin form med olie.
Kom hver papirform i en fast muffin form for at holde på formen. Fyld dejen i hver form næsten til kanten.
Bag dem ved 200 °C i ca. 22 -25 min. Afkøl på rist.
SERVERING:
Anret madmuffins i madkassen med det øvrige tilbehør.