Friske pitabrød med hamburgerryg og ærtespirer

Friske pitabrødmed hamburgerryg og ærtespirer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Friske pitabrødmed hamburgerryg og ærtespirer

  • 10 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 spsk. fromage fraise
  • 25 g grønne ærter i bælg
  • Persille
  • Salt
  • Sort peber
  • Æbleeddike
  • 1 grov pitabrød
  • Icebergsalat
  • Spidskål
  • 50 g Pålækker Hamburgerryg
  • 15 g feta
  • Ærtespirer
Print opskrift

Fremgangsmåde

Fromage fraiche vendes med de friske ærter og hakket kruspersille. Smag til med salt og peber og evt. et par dråber æbleeddike.

Lun pitabrødet og del derefter pitabrødet i to.

Fyld salat i bunden, fintsnittet spidskål og til sidst små rosetter af hamburgerryg, feta og ærtespirer. Imellem hvert lag kommes lidt ærtecreme.

Produkter