

3-lags sandwich med Tulip Pålækker Kyllingebryst
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 6 skiver fuldkornssandwichbrød
- 3 spsk. persillepesto
- 4 spsk. hytteost
- 12 skiver Tulip Pålækker Kyllingebryst
- 1 lille avocado
- 30 g spinatblade
- 4 skiver Tulip Stegt Bacon
- ¼ cantaloupe melon skåret i mundrette stykker
- Friske bær efter eget valg
Sådan tilbereder du retten
Smør alle sandwichskiverne med et tyndt lag persillepesto.
Fordel 2 spsk. hytteost på det første lag af brødet og læg 3 skiver Tulip Pålækker Kyllingebryst på toppen.
Top med en skive smurt sandwichbrød. Start næste lag med tynde skiver af avocado og top med 3 skiver Tulip Pålækker Kyllingebryst.
Slut af med spinatblade, Tulip Stegt bacon og til sidst sandwichbrød.
Skær sandwichen i halv og pak den ind i passende madpakkepapir.
Læg dem i en madkasse sammen med evt. Madpakketilbehør.