3-lags sandwich med Tulip Pålækker Kyllingebryst

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

3-lags sandwich med Tulip Pålækker Kyllingebryst

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 6 skiver fuldkornssandwichbrød
  • 3 spsk. persillepesto
  • 4 spsk. hytteost
  • 12 skiver Tulip Pålækker Kyllingebryst
  • 1 lille avocado
  • 30 g spinatblade
  • 4 skiver Tulip Stegt Bacon
Madpakketilbehør
  • ¼ cantaloupe melon skåret i mundrette stykker
  • Friske bær efter eget valg
Print opskrift

Man går aldrig galt i byen med en lækker sandwich til frokost, madpakken eller aftensmad. Her får du en opskrift på en 3-lags sandwich med Tulip Pålækker Kyllingebryst.

 


Sådan tilbereder du retten

Smør alle sandwichskiverne med et tyndt lag persillepesto.

Fordel 2 spsk. hytteost på det første lag af brødet og læg 3 skiver Tulip Pålækker Kyllingebryst på toppen.

Top med en skive smurt sandwichbrød. Start næste lag med tynde skiver af avocado og top med 3 skiver Tulip Pålækker Kyllingebryst.

Slut af med spinatblade, Tulip Stegt bacon og til sidst sandwichbrød.

Skær sandwichen i halv og pak den ind i passende madpakkepapir.

Læg dem i en madkasse sammen med evt. Madpakketilbehør.