Middagskødboller i couscousmed ananas, peanuts og karrydip

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Middagskødboller i couscousmed ananas, peanuts og karrydip

  • 35 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Middagskødboller
  • 0,5 ananas
  • 4 stilke bladselleri
  • 3 dl couscous
  • 0,5 frisk chilipeber
  • 2 dl friske koriander blade
  • 1 lime
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 0,5 tsk. karrypulver
  • 1 tsk. salt
  • 2 knivspids sort peber
  • 2 spsk. saltede peanuts
  • 10 g tørrede tranebær
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Middagskødbollerne varmes som anvist på posen.


COUSCOUS: 
Skær skallen af ananas. Befri ananaskødet fra stokken og skæres i tern på 1,5 cm x 1,5 cm.

Vend bladselleri i skiver, kogt couscous, hakket chili og koriander sammen.

Ryst limesaft, akaicehonning, creme fraiche, karrypulver, salt og peber sammen og vend halvdelen af den i salaten sammen med ananas. Kom den anden halvdel i en lille skål.


SERVERING: 
Servér på et fladt fad sammen med karrydip og kødboller, og drys med grofthakkede saltede peanuts og soltørrede tranebær.