
Middagskødboller i couscousmed ananas, peanuts og karrydip
- 35 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Middagskødboller
- 0,5 ananas
- 4 stilke bladselleri
- 3 dl couscous
- 0,5 frisk chilipeber
- 2 dl friske koriander blade
- 1 lime
- 1 spsk. akaciehonning
- 3 spsk. creme fraiche
- 0,5 tsk. karrypulver
- 1 tsk. salt
- 2 knivspids sort peber
- 2 spsk. saltede peanuts
- 10 g tørrede tranebær
Sådan tilbereder du retten
Middagskødbollerne varmes som anvist på posen.
COUSCOUS:
Skær skallen af ananas. Befri ananaskødet fra stokken og skæres i tern på 1,5 cm x 1,5 cm.
Vend bladselleri i skiver, kogt couscous, hakket chili og koriander sammen.
Ryst limesaft, akaicehonning, creme fraiche, karrypulver, salt og peber sammen og vend halvdelen af den i salaten sammen med ananas. Kom den anden halvdel i en lille skål.
SERVERING:
Servér på et fladt fad sammen med karrydip og kødboller, og drys med grofthakkede saltede peanuts og soltørrede tranebær.