Middagskødboller i couscousmed ananas, peanuts og karrydip

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Middagskødboller i couscousmed ananas, peanuts og karrydip

  • 35 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Middagskødboller
  • 0,5 ananas
  • 4 stilke bladselleri
  • 3 dl couscous
  • 0,5 frisk chilipeber
  • 2 dl friske koriander blade
  • 1 lime
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 0,5 tsk. karrypulver
  • 1 tsk. salt
  • 2 knivspids sort peber
  • 2 spsk. saltede peanuts
  • 10 g tørrede tranebær
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Middagskødbollerne varmes som anvist på posen.


COUSCOUS: 
Skær skallen af ananas. Befri ananaskødet fra stokken og skæres i tern på 1,5 cm x 1,5 cm.

Vend bladselleri i skiver, kogt couscous, hakket chili og koriander sammen.

Ryst limesaft, akaicehonning, creme fraiche, karrypulver, salt og peber sammen og vend halvdelen af den i salaten sammen med ananas. Kom den anden halvdel i en lille skål.


SERVERING: 
Servér på et fladt fad sammen med karrydip og kødboller, og drys med grofthakkede saltede peanuts og soltørrede tranebær.

 

Middagskødboller

Middagskødboller

Perfekt til Boller i Karry!

Tulip Middagskødboller er så godt som hjemmelavet! Vi har nøje udvalgt råvarerne og rørt dem til en velsmagende fars, hvorefter vi har formet og kogt Tulip Middagskødbollerne. Tulip Middagskødbollerne er ideelle til boller i karry, som er en favorit i mange danske hjem. Køb eller lav din yndlingskarrysovs, tilsæt Tulip Middagskødbollerne, så de varmes i sovsen, og servér retten med ris og gnavegrønt til. Lækkert, nemt og hurtigt – Velbekomme!

Se produkt