
Wraps med kylling og bacon
- 4 personer
Ingredienser
Fyld- 4 stk. fuldkornswraps
- 40 g frisk spinat
- ½ stk. agurk
- 1 stk. rød peberfrugt
- 1 stk. rødløg
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- 450 g kyllingebryst
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. tørret chili
- 1 tsk. paprika
- 3 spsk. mayonnaise
- 100 g creme fraiche
- Salt
Sådan tilbereder du retten
- Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
- Beklæd en bageplade med bagepapir og læg baconskiverne herpå.
- Bag dem i den forvarmede ovn i ca. 8-12 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Baconen skal være helt sprød.
- Tag bacon ud af ovnen og lad det køle af.
- Hak hvidløg fint eller pres det. Bland det med tørret chili, paprika, mayonnaise, creme fraiche. Smag til med salt.
- Skær agurk og rødløg i skiver. Skær peberfrugt i strimler.
- Fjern eventuelle sener på kyllingebrystet. Krydr det med salt og peber.
- Varm en pande op med lidt olie eller smør.
- Tilsæt kyllingebryst til panden. Lad det stege ca. 4-5 minutter på hver side eller indtil det er færdigstegt. Tag kyllingen af panden og sæt til side på en tallerken.
- Smør en wrap med chili- og hvidløgsmayo. Fordel spinat, rødløg, agurk og peberfrugt i wrappen.
- Skær tynde skiver af kyllingen og fordel i wrappen sammen med et par skiver sprøde baconskiver.
- Rul wrappen stramt sammen.
- Halver den eller server den, som den er.
SE HVOR NEMT DET ER. VELBEKOMME: