

Spaghetti carbonara
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 200 g bacon i tern
- 1 spsk. olivenolie
- 350 g spaghetti
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- 35 g parmesan
- 35 g pecorino ost
- 1 spsk. vand
- Friskkværnet peber
- Salt
Sådan tilbereder du retten
BACON:
Steg bacon i en pande med olie.
SPAGHETTI:
Kog spaghetti efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra.
CARBONARA SAUCE:
Bland æggeblommer revet parmesan og pecorino ost, tilsæt en skefuld koldt vand. Krydr med generøs mængde kværnet peber og salt.
SAMMENSÆT:
Hæld spaghetti i panden med stegt bacon, tilsæt æggeblanding. Tag panden fra varmen og bliv ved med at røre indtil æggene får en cremeagtig konsistens.
Servér spaghetti carbonara i et varmt serveringsfad og drys revet ost og sort peber over.