Rugbrødssandwich med kylling, sprød bacon og karrydressing

Rugbrødssandwichmed kylling, sprød bacon og karrydressing

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwichmed kylling, sprød bacon og karrydressing

  • 30 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 250 g bacon i skiver
  • 5 kyllingefileter
  • 1 spsk. olie
  • 100 g philadelphia light
  • 0,5 citron
  • 0,5 tsk. sukker
  • 1 tsk. karrypulver
  • 800 g solsikkebrød
  • 200 g icebergsalat
  • 50 g gulerod
  • 0,5 agurk
  • 2 tomater
Print opskrift

Lækker og mættende rugbrødssandwich med smagen af sprød bacon og saftig kylling. Perfekt til en frokost, hvor der er ekstra fokus på smagsoplevelsen. 


Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Steg/grill baconskiverne på bagepapir i ovnen ved 200 °C.

Steg kylling på en pande i lidt olie.

KARRYDRESSING: 
Bland Philadelphia Light med citronsaft, sukker, karry og salt til en dressing.

SANDWICHEN SAMLES: 
Skær brødet ud i trekanter.

Smør brødet med dressing. Fyld brødet med salat, revet gulerod og stegt kylling i skiver.

Hak den grillede bacon i små stykker og fordel i sandwichen.

Pynt med agurk og tomat.