Rugbrødssandwich med kylling, sprød bacon og karrydressing

Rugbrødssandwichmed kylling, sprød bacon og karrydressing

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwichmed kylling, sprød bacon og karrydressing

  • 30 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 250 g Bacon i skiver
  • 5 Kyllingefileter
  • 1 spsk. Olie
  • 100 g Philadelphia light
  • 0,5 Citron
  • 0,5 tsk. Sukker
  • 1 tsk. Karrypulver
  • 800 g Solsikkebrød
  • 200 g Icebergsalat
  • 50 g Gulerod
  • 0,5 Agurk
  • 2 Tomater
Print opskrift

Lækker og mættende rugbrødssandwich med smagen af sprød bacon og saftig kylling. Perfekt til en frokost, hvor der er ekstra fokus på smagsoplevelsen. 


Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Steg/grill baconskiverne på bagepapir i ovnen ved 200 °C.

Steg kylling på en pande i lidt olie.

KARRYDRESSING: 
Bland Philadelphia Light med citronsaft, sukker, karry og salt til en dressing.

SANDWICHEN SAMLES: 
Skær brødet ud i trekanter.

Smør brødet med dressing. Fyld brødet med salat, revet gulerod og stegt kylling i skiver.

Hak den grillede bacon i små stykker og fordel i sandwichen.

Pynt med agurk og tomat.