Rodfrugtsuppemed hvedekerner, bacon, urter og grillet brød
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kg Mou Rodfrugtsuppe
- 200 g hvedekerner, hele/knækkede
- 200 g bacon i tern
- 1 rødløg
- 2 stilke frisk salvie
- 2 fed hvidløg
- 120 g grov franskbrød
- 0,25 bundt. kørvel
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Varm suppen langsomt op.
Kog Hvedekernerne som anvist på pakken og skyl i kold vand.
Rist Baconternene på en pande, til de er sprøde (6-8 min. ved høj varme). Afdryp ternene i en sigte og hold dem lune i oven ved 75 ºC.
Vend hvedekernerne med fintsnittet rødløg, hakket salvie og knust hvidløg.
Skær brødet i tynde skiver og grill eller rist dem 2 min. på hver side.
ANRETNING:
Fordel suppen i fire tallerkener. Læg hvedeblandingen i, og drys med bacontern og plukket kørvel.
Servér straks med grillet brød.