Rodfrugtsuppemed hvedekerner, bacon, urter og grillet brød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rodfrugtsuppemed hvedekerner, bacon, urter og grillet brød

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Mou Rodfrugtsuppe
  • 200 g hvedekerner, hele/knækkede
  • 200 g bacon i tern
  • 1 rødløg
  • 2 stilke frisk salvie
  • 2 fed hvidløg
  • 120 g grov franskbrød
  • 0,25 bundt. kørvel
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING:  
Varm suppen langsomt op.

Kog Hvedekernerne som anvist på pakken og skyl i kold vand.

Rist Baconternene på en pande, til de er sprøde (6-8 min. ved høj varme). Afdryp ternene i en sigte og hold dem lune i oven ved 75 ºC.

Vend hvedekernerne med fintsnittet rødløg, hakket salvie og knust hvidløg.

Skær brødet i tynde skiver og grill eller rist dem 2 min. på hver side.


ANRETNING: 
Fordel suppen i fire tallerkener. Læg hvedeblandingen i, og drys med bacontern og plukket kørvel.

Servér straks med grillet brød.

Andre opskrifter fra Tulip

Tagliatelle Boscaiola

Flæskestegssandwich

med baconbolle

Thaisuppe

med Pulled Pork

Produkter