Rodfrugtsuppemed hvedekerner, bacon, urter og grillet brød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rodfrugtsuppemed hvedekerner, bacon, urter og grillet brød

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Mou Rodfrugtsuppe
  • 200 g hvedekerner, hele/knækkede
  • 200 g Bacon i tern
  • 1 rødløg
  • 2 stilke frisk salvie
  • 2 fed hvidløg
  • 120 g grov franskbrød
  • 0,25 bdt. kørvel

Fremgangsmåde

Suppen varmes langsomt op.

Hvedekernerne koges som anvist på pakken og skylles i kold vand.

Baconternene ristes på pande, til de er sprøde (6-8 min. ved høj varme). Ternene afdryppes i sigte og holdes lune i oven ved 75 ºC.

Hvedekernerne vendes med fintsnittet rødløg, hakket salvie og knust hvidløg.

Brødet skæres i tynde skiver og grilles eller ristes 2 min. på hver side.

Suppen fordeles i fire tallerkener, hvedeblandingen lægges i, drysses med bacontern og plukket kørvel.

Serveres straks med grillet brød.

Produkter