Pasta carbonaramed grønne bønner, ærter og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta carbonaramed grønne bønner, ærter og bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g tortiglioni pasta
  • 150 g grønne bønner
  • 6 æggeblommer
  • 75 g parmesan
  • 2 dl grønne ærter
  • 3 spsk. purløg
  • 150 g bacontern
  • 3 spsk. vand
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACON: 
Steg 
bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne.
Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.

PASTA: 

Kog pasta efter anvisning på emballagen. Halvér bønnerne og kog dem sammen med ærter og pastaen de sidste 2 min.

Kom æggeblommer i bunden af en skål og riv parmesanost over.

Dræn pasta, bønner og ærter når de er kogt – gem lidt af kogevandet.

Hæld lidt af kogevandet i skålen sammen med æg, ost, pasta, bønner, ærter, purløg og bacontern.

Vend det langsomt sammen og smag til med salt og peber.


Tips

Hvis retten virker tør, vendes lidt mere af kogevandet i, til retten virker blank og cremet.

Andre opskrifter fra Tulip

Kyllingebryst svøbt i bacon

med knust avokado samt bagte tomater dryppet med baconfedt og hvidløg

Bolognaise suppe

Klassisk minestrone suppe

Produkter