
One pot pasta med bacon, svampe og spinat
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g Tulip Bacon i skiver
- 2 løg, i skiver
- 250 g svampe, i skiver
- 2 fed hvidløg, presset
- 200 g pastaskruer
- 2 dl bouillon
- ½ l fløde
- 150 g friske spinatblade
- 2-3 chilier i forskellige farver
- 1 fed hvidløg, presset
- 2 spsk. olivenolie
Sådan tilbereder du retten
Skær baconskiverne i tynde strimler, og steg dem i en tykbundet varm gryde.
Lad strimlerne stege i 2 minutter og tilsæt løg, svampe og presset hvidløg.
Lad det stege i 3-4 minutter til det tager lidt farve og tilsæt pastaskruer, bouillon og fløde.
Er der ikke væske nok til at dække pastaskruerne så tilsæt en smule vand. Lad resten koge ved middel varme under låg i 10 minutter - til pastaen er mør.
Tilsæt spinat og vend det rundt i retten, til spinaten er blød og mørkegrøn.
Smag til med salt og peber inden servering.
CHILIOLIE
Hak chili fint og kom dem sammen med den pressede hvidløg i olien.
Servér chiliolien ved siden af, så kan folk selv bestemme, hvor hot retten skal være.