Fiskesuppemed bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Fiskesuppemed bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g bacon i tern
  • 1 løg
  • 0,5 fennikelknold
  • 4 spsk. soltørret tomat
  • 1 l fiskebouillon
  • 2,5 dl piskefløde
  • 600 g torskefilet
  • Salt
  • Peber
TOPPING
  • Dild
  • Bacon i skiver
Print opskrift

Cremet og velsmagende fiskesuppe med fyld af torsk, soltørrede tomater og bacontern. Anrettet i portionsglas med pynt af grønt og sprød, velsmagende bacon på toppen. 


Sådan tilbereder du retten

SUPPE: 
Steg baconternene i en tykbundet gryde til de er gyldne. 
Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir. 

Steg løgene i baconfedtet til de er klare, men uden at de tager farve.

Tilsæt fennikel i tern, soltørrede tomater, fiskebouillon og fløde og lad suppen koge 15 minutter.

Smag til med salt og peber. 

Skær fisken i tern eller strimler. 

Tag den varme suppe af blusset. Kom fisk og baconen i suppen og lad den ”trække” i 5 minutter.

SERVERING: 
Giv suppen et hurtigt opkog og server straks.

Pynt med frisk dild og baconskiver på toppen.



Tips

Topping: top med frisk dild og sprøde skiver bacon for et gastronomisk udtryk.