
Fiskesuppemed bacon
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 150 g bacon i tern
- 1 løg
- 0,5 fennikelknold
- 4 spsk. soltørret tomat
- 1 l fiskebouillon
- 2,5 dl piskefløde
- 600 g torskefilet
- Salt
- Peber
- Dild
- Bacon i skiver
Sådan tilbereder du retten
SUPPE:
Steg baconternene i en tykbundet gryde til de er gyldne.
Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.
Steg løgene i baconfedtet til de er klare, men uden at de tager farve.
Tilsæt fennikel i tern, soltørrede tomater, fiskebouillon og fløde og lad suppen koge 15 minutter.
Smag til med salt og peber.
Skær fisken i tern eller strimler.
Tag den varme suppe af blusset. Kom fisk og baconen i suppen og lad den ”trække” i 5 minutter.
SERVERING:
Giv suppen et hurtigt opkog og server straks.
Pynt med frisk dild og baconskiver på toppen.
Tips
Topping: top med frisk dild og sprøde skiver bacon for et gastronomisk udtryk.