Fiskesuppemed bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Fiskesuppemed bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g bacon i tern
  • 1 løg
  • 0,5 fennikelknold
  • 4 spsk. soltørret tomat
  • 1 l fiskebouillon
  • 2,5 dl piskefløde
  • 600 g torskefilet
  • Salt
  • Peber
TOPPING
  • Dild
  • Bacon i skiver
Print opskrift

Cremet og velsmagende fiskesuppe med fyld af torsk, soltørrede tomater og bacontern. Anrettet i portionsglas med pynt af grønt og sprød, velsmagende bacon på toppen. 


Fremgangsmåde

SUPPE: 
Steg baconternene i en tykbundet gryde til de er gyldne. 
Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir. 

Steg løgene i baconfedtet til de er klare, men uden at de tager farve.

Tilsæt fennikel i tern, soltørrede tomater, fiskebouillon og fløde og lad suppen koge 15 minutter.

Smag til med salt og peber. 

Skær fisken i tern eller strimler. 

Tag den varme suppe af blusset. Kom fisk og baconen i suppen og lad den ”trække” i 5 minutter.

SERVERING: 
Giv suppen et hurtigt opkog og server straks.

Pynt med frisk dild og baconskiver på toppen.



Tips

Topping: top med frisk dild og sprøde skiver bacon for et gastronomisk udtryk. 

Andre opskrifter fra Tulip

Focaccia med bacon, squash og ost

Omelet med små salater og sprød bacon

Lasagne svøbt i bacon