Brunch pizza med bacon og æg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Brunch pizza med bacon og æg

  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 2 pakker færdig pizzadej
  • 3 dl tomatsauce til pizza
  • 6 dl revet ost
  • 2 æg
  • Sort peber
  • Rucola
Print opskrift

Var det noget med pizza til morgenmad eller måske nærmere til brunch? Her giver vi vores bud på en lækker pizza med brunch-klassikerne æg og bacon. Hvis du skal give din brunch et ekstra hak opad, så server pizzaen med en lækker Bacon milkshake så bliver der ægte amerikanske tilstande på brunchbordet.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Start med at tænde ovnen på 250 grader.
  2. Rul dernæst de 2 pizzadeje ud så bunden er ca. 5 mm tyk. Læg derefter de 2 pizzabunde på hver deres bradepande med bagepapir.
  3. Smør dernæst et tyndt lag tomatsauce på bundende og fordel ligeledes osten og baconen over pizzaerne. Slå derefter 1 æg ud på hver pizza.
  4. Bag til sidst pizzaerne i cirka 10 minutter, indtil æggene har sat sig og top de færdige pizzaer med friskkværnet sort peber og rucola efter smag.