
Gnocchi med bacon og fløde
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g Tulip Bacon i skiver
- 2 pakker frisk gnocchi
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- 70 g babyspinat
- 1 dl fløde
- 1 spsk. smør
- 50 g parmesan
- Salt og sort peber
Sådan tilbereder du retten
- Start med at koge gnocchierne efter anvisningen på pakken.
- Skær imens baconen i mindre stykker samt pil og skær løget i halve og derefter i tynde skiver. Pil og hak ligeledes hvidløget fint.
- Varm olien op i en gryde og steg løg, hvidløg og bacon til løget er blødt og har en flot farve samt indtil baconen er tilberedt. Hæld derefter fløden i og lad det koge op. Smag saucen til med lidt salt og peber og lad det koge i et par minutter.
- Når saucen har kogt et par minutter, tilsæt da spinaten og lad det hele varme op.
- Varm imens en stegepande op med smør og steg gnocchierne i smørret, til de har fået fin farve.
- Server gnocchierne med saucen og top retten med revet parmesan.