Baconsvøbt laks med kartoffelmos og citron

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconsvøbt laks med kartoffelmos og citron

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 4 laksefileter
  • 900 g kartofler
  • 1 citron
  • Olie
  • Salt og peber
  • En smule smør
Print opskrift

Laks og bacon er en super lækker kombination, og følger du opskriften her bliver det en smule nemmere at tilberede fisk i hverdagen. Hvis du synes, at retten mangler lidt ekstra grønt, kan den serveres med kogte ærter. 


Sådan tilbereder du retten

  1. Start med at tænde ovnen på 225 grader. 
  2. Skræl og skær imens kartoflerne i skiver. Kog dem efterfølgende i letsaltet vand. 
  3. Fold dernæst baconen rundt om laksen og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem derefter i ovnen i cirka 15 minutter. 
  4. Når kartoflerne er bløde, mos dem da med en knivspids smør.  
  5. Vask citronen grundigt og riv skrællen over kartoflerne efter smag. Du kan også presse lidt citronsaft i. Krydr til sidst med salt og peber.