Æggemadmed bacon crumble

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Æggemadmed bacon crumble

  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 skiver franskbrød
  • 2 tsk. smør
  • 2 spsk. bacon crumble
  • salatblade
  • 2-4 skiver agurk
  • 2-4 cherrytomater
  • 2 spsk. mayonaise
  • 3 æg
  • purløg
Print opskrift

Nogle gange kan det simple være det mest fantastiske. Som f.eks. denne klassiske æggemad, hvor vi topper den med bacon crumble. Æg og bacon er bare en klassisk kombination. Især til morgenmad. Men hvorfor ikke som et stykke lækkert smørrebrød?

 


Sådan tilbereder du retten

Tag æg og læg dem i en gryde med kogende vand og kog dem hårdkogte i ca. 8-9 minutter.

Afkøl herefter æggene i koldt vand til de er kølet let af, inden de pilles og skæres i skiver.

Smør brødet med lidt smør og top det med et salatblad, æg, mayonnaise, agurk, tomat og purløg.

Til sidst drysses stjernen over dem alle, en god portion bacon crumble, over hele herligheden.

 


Tips

Du kan finde flere spændende opskrifter på smørrebrød i vores opskriftsamling.