Østersmed grillet agurkesauce og sprød bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Østersmed grillet agurkesauce og sprød bacon

  • 25 t. 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 3 agurker
  • 1 spsk. rapsolie
  • 120 g smør
  • 100 g bacon i skiver
  • 1 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 4 østers
  • 10 g peberrod
  • 0,25 bundt. frisk merian
Print opskrift

Fremgangsmåde

FORBEREDELSE: 
Skræl 1 agurk, og lav små agurkekugler, parisienner, 8 stk. i alt. Kom agurkeparisiennerne i en eddikelage og lad den stå 1 døgn inden servering.

AGURKESOUCE: 
Smør 2 agurker med olien og grill dem helt sorte enten på grill eller med en gasbrænder. Juice derefter de grillede agurker på en frugtjuicer to gange og sigt dem.

Kog juicen op og pisk smørret i. Smag til med salt.


BACON: 
Steg bacon på en pande eller i en ovn. Ved tilberedning i ovn lægges baconskiverne på bagepapir. Ovnen forvarmes til 180 °C, og skiverne kommes i ovnen i 8-10 minutter til de er gyldne.

SERVERING:
Kog eddike og sukker op og afkøl det efterfølgende.

Åben Østers lige inden anretning, ved at løsne fra musklen og soignerer.

Lun den grillede agurkesauce og hæld den i østersskallen sammen med østersen.

Anret tre agurkeparisienner på baconskiven sammen med tre snipper peberrod og merianblade.

Anret baconskiven på kanten af østersskallen.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Rødbedesalat

med gedeost og sprød bacon

Grillede grønne asparges med bacon

Sønderjysk opskrift på marmorerede solæg med baconfyld

Produkter