Minifrikadeller med kartofler i persilleolieog rødbedesalat
- 50 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 400 g små kartofler med skræl
- 400 g Tulip Minifrikadeller
- 2 spsk. rapsolie
- 2 spsk. sød sennep
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. sesamfrø
- 1 rødbede
- 0,25 bundt kørvel
- 0,5 bundt persille
- 25 g mandler
- 1 spsk. æbleeddike
- 1 spsk. salt
- 2 knivspids sort peber
- 1,5 dl olivenolie
- 1 fed hvidløg
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Kog kartoflerne og lad dem køle af.
Varm Minifrikadellerne som anvist på posen.
RØDBEDESALAT:
Bland rapsolie, sød sennep, presset hvidløg og sesamfrø og vend revet rødbede i blandingen. Pynt med kørvel.
KARTOFLER I PERSILLEOLIE:
Blend persille, mandler, hvidløg, æbleeddike, salt og kværnet peber sammen.
Tilsæt olivenolie i en tynd stråle og smag til.
Vend persilleolien i de nye kogte kartofler lige inden servering sammen med frikadellerne og rødbedesalat.