Spegepølse med hjemmerørt remoulade - en opskrift med pålæg fra Tulip

Spegepølsemed hjemmerørt remoulade

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Spegepølsemed hjemmerørt remoulade

  • 20 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 gulerod
  • 1 dl remoulade
  • 0,5 finthakket rødløg
  • Frisk karse
  • 20 g smør
  • 4 skiver mørkt rugbrød
  • 1 pose grove kartoffelchips
  • 12 radiser
  • 8 skiver Pålækker Spegepølse
Print opskrift

Pift din klassiske remoulade op og server en himmelsk spegepølsemad smukt pyntet med smagfuld karse - og de sprøde chips sætter lige prikken over i'et - velbekomme!


Fremgangsmåde

HJEMMERØRT REMOULADE: 

Riv guleroden groft på et rivejern.

Vend revet gulerod med remoulade, rødløg og karse.

Smag til med salt og kværnet sort peber.

ANRETNING: 

Smør brødet og fordel spegepølsen derpå.

Anret med 1 spsk. remoulade og pynt med kartoffelchips.

Server med friske radiser og et ekstra drys karse.

Produkter