Spegepølse med hjemmerørt remoulade

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Spegepølse med hjemmerørt remoulade

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

HJEMMERØRT REMOULADE
  • 1 gulerod
  • 1 dl remoulade
  • ½ finthakket rødløg
  • Frisk karse
  • Salt og peber
ANRETNING
  • 20 g smør
  • 4 skiver mørkt rugbrød
  • ½ pose grove kartoffelchips
  • 4 radiser
  • 8 skiver Pålækker Spegepølse
Print opskrift

Pift din klassiske remoulade op og servér en himmelsk spegepølsemad smukt pyntet med smagfuld karse - og de sprøde chips sætter lige prikken over i'et - velbekomme!


Fremgangsmåde

HJEMMERØRT REMOULADE: 

Riv guleroden groft på et rivejern.

Vend revet gulerod med remoulade, rødløg og karse.

Smag til med salt og kværnet sort peber.

ANRETNING: 

Smør brødet og fordel spegepølsen derpå.

Anret med 1 spsk. remoulade og pynt med kartoffelchips.

Servér med friske radiser og et ekstra drys karse.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Produkter