Rugklapper med leverpostej, bacon og grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugklapper med leverpostej, bacon og grønt

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød (eller 2 rugklappere)
  • 20 g flødeost
  • Evt. purløg
  • 4 blade hovedsalat
  • 100 g leverpostej
  • ½ rødløg
  • ¼ agurk
  • 20 g Tulip Færdigstegt bacon
  • Lucernespirer
Print opskrift

Fremgangsmåde

RUGKLAPPER

De to skiver rugbrød smøres med et godt lag flødeost naturel – drys evt. lidt purløg på.

Læg salat på det ene stykke rugbrød og byg derefter op med leverpostej, rødløgsringe og agurkeskiver.

Top med sprødstegt bacon og luk med det sidste stykke rugbrød.

Som pynt og for en lidt nøddeagtig smag kan man med fordel komme lidt lucernespirrer på.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter