Røget mørbrad med pærerAnrettet med rucola og valnødder
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
DRESSING- 2 spsk. olivenolie
- ¼ tsk. hvid balsamico
- 1 tsk. akaciehonning
- Citronsaft
- 2 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. salt
- Friskkværnet peber
- 1 pære
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- 40 g smør
- 20 g rucolasalat
- 2 pk. Tulip Pålækker Røget mørbrad
- 50 g valnøddekerner
Sådan tilbereder du retten
- Pisk olie, eddike, honning, citronsaft og dijonsennep til en dressing.
- Smag til med salt og peber.
- Skær pæren ud i tynde fine både, og vend dem med dressingen.
- Udstik rugbrødet i store runde stykker, og steg dem let i smør.
- Anret med rucolasalat, røget mørbrad, pynt med pærer og drys med hakkede valnødder.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Retten har veldoserede smagsnuancer. Skal du gøre noget ekstra ud af den, kan du tilsætte syltede rødløg. Røget mørbrad med pærer smager godt sammen med et glas isvand eller et koldt glas hvidvin.
Smørrebrød med pålæg
Smørrebrød er en klassisk, dansk ret, som du kan lave med alle slags pålæg. Smagen kan du nemt forfine med dit valg af tilbehør. Smørrebrød med røget mørbrad kommer i mange spændende kombinationer – bliv inspireret i vores smørrebrødsunivers.