Røget mørbrad med pærerAnrettet med rucola og valnødder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget mørbrad med pærerAnrettet med rucola og valnødder

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

DRESSING
  • 2 spsk. olivenolie
  • ¼ tsk. hvid balsamico
  • 1 tsk. akaciehonning
  • Citronsaft
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
ANRETNING Print opskrift

Røget mørbrad med pærer er en smagskombination, der straks vækker smagsløgene. Prøv den med valnødder, rucola og dressing, som gør hver bid til en smagsoplevelse. Retten kan du servere til både frokost og aften.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Pisk olie, eddike, honning, citronsaft og dijonsennep til en dressing.
  • Smag til med salt og peber.
  • Skær pæren ud i tynde fine både, og vend dem med dressingen.
  • Udstik rugbrødet i store runde stykker, og steg dem let i smør.
  • Anret med rucolasalat, røget mørbrad, pynt med pærer og drys med hakkede valnødder.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Retten har veldoserede smagsnuancer. Skal du gøre noget ekstra ud af den, kan du tilsætte syltede rødløg. Røget mørbrad med pærer smager godt sammen med et glas isvand eller et koldt glas hvidvin.

Smørrebrød med pålæg

Smørrebrød er en klassisk, dansk ret, som du kan lave med alle slags pålæg. Smagen kan du nemt forfine med dit valg af tilbehør. Smørrebrød med røget mørbrad kommer i mange spændende kombinationer – bliv inspireret i vores smørrebrødsunivers.

Se flere gode smørrebrød