

Fuldkornswrap med Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 8 skiver Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet
- 2 stk. fuldkornswrap
- 3 tsk. tomatpesto
- 25 g hjertesalat/spinatblade
- 4 skiver tomater i halve
- 4 skiver Tulip Stegt Bacon i Skiver
- 8 stk. frisk basilikumblade
- Salt og kværnet peber
- 2 stk. bærsmoothie
- 100 g pistacienødder
- 2 stk. daddelkugler med kokos
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Skær tomater i skiver og i halve.
SERVERING:
Læg 2 fuldkornswraps på et skærebræt. Smør tomatpesto på wrappen. Fordel hjertesalat/spinatblade på wrappen. Læg 4 skiver Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet på. Læg halve tomatskiver på samt 2 stk. Tulip Stegt Bacon i skiver. Fordel basilikumblade, drys med salt og peber.
Fold enderne sammen og rulles. Rul den i et stykke bagepapir, kom snor omkring enderne og skær den over.
Kom den i madkasse med madpakketilbehør.
Tips
Man kan også bruge mayonnaise eller chili mayonnaise.