Fuldkornswrap med Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fuldkornswrap med Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 8 skiver Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet
  • 2 stk. fuldkornswrap
  • 3 tsk. tomatpesto
  • 25 g hjertesalat/spinatblade
  • 4 skiver tomater i halve
  • 4 skiver Tulip Stegt Bacon i Skiver
  • 8 stk. frisk basilikumblade
  • Salt og kværnet peber
Madpakketilbehør
  • 2 stk. bærsmoothie
  • 100 g pistacienødder
  • 2 stk. daddelkugler med kokos
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING:
Skær tomater i skiver og i halve.

SERVERING:
Læg 2 fuldkornswraps på et skærebræt. Smør tomatpesto på wrappen. Fordel hjertesalat/spinatblade på wrappen. Læg 4 skiver Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet på. Læg halve tomatskiver på samt 2 stk. Tulip Stegt Bacon i skiver. Fordel basilikumblade, drys med salt og peber.

Fold enderne sammen og rulles. Rul den i et stykke bagepapir, kom snor omkring enderne og skær den over.
Kom den i madkasse med madpakketilbehør.

 


Tips

Man kan også bruge mayonnaise eller chili mayonnaise.

Lignende opskrifter

Pitabrød med hamburgerryg og ærtespirer

Madmuffins med Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse, spinat og majs

Grovbolle med Tulip Pålækker Kamsteg

Produkter