Fuldkornswrap med Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fuldkornswrap med Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 8 skiver Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet
  • 2 stk. fuldkornswrap
  • 3 tsk. tomatpesto
  • 25 g hjertesalat/spinatblade
  • 4 skiver tomater i halve
  • 4 skiver Tulip Stegt Bacon i Skiver
  • 8 stk. frisk basilikumblade
  • Salt og kværnet peber
Madpakketilbehør
  • 2 stk. bærsmoothie
  • 100 g pistacienødder
  • 2 stk. daddelkugler med kokos
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING:
Skær tomater i skiver og i halve.

SERVERING:
Læg 2 fuldkornswraps på et skærebræt. Smør tomatpesto på wrappen. Fordel hjertesalat/spinatblade på wrappen. Læg 4 skiver Tulip Pålækker Kalkunbrystfilet på. Læg halve tomatskiver på samt 2 stk. Tulip Stegt Bacon i skiver. Fordel basilikumblade, drys med salt og peber.

Fold enderne sammen og rulles. Rul den i et stykke bagepapir, kom snor omkring enderne og skær den over.
Kom den i madkasse med madpakketilbehør.

 


Tips

Man kan også bruge mayonnaise eller chili mayonnaise.