Vafler med baconsvøbte jomfruhummerhaler- pyntet med aromatiske urter, parmesan og honningglaseret bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Vafler med baconsvøbte jomfruhummerhaler- pyntet med aromatiske urter, parmesan og honningglaseret bacon

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

VAFFEL
  • 125 g En halv pakke Tulip Bacon i skiver
  • 250 g kartofler
  • 150 g mel
  • 100 g polenta mel
  • 1 spsk. bagepulver
  • 400 ml kærnemælk
  • 50 ml rapsolie
  • 200 g æggehvider
  • 1,5 spsk. salt
  • 1,5 skalotteløg
  • Urter til både pynt og hakket
JOMFRUHUMMERHALER I SVØB HONNINGGLASERET BACON SERVERING
  • Parmesan ost
Print opskrift

Elsker du også bacon? Så prøv denne bubble waffle med baconsvøbte jomfruhummerhaler. Vaflen er inspireret af brændende kærlighed med blandt andet kartofler og bacon som hovedingrediens, mens de baconsvøbte jomfruhummerhaler sætter prikken over i’et i denne ret.

 


Sådan tilbereder du retten

VAFFEL

  1. Skræl og kog kartoflerne og mos dem.
  2. Steg baconskiverne og hak dem.
  3. Hak urter og løg fint. Gem lidt urter til pynt.
  4. Mix kartoffelmosen med bacon, løg, urter, kærnemælk og rapsolie.
  5. Mix bagepulver, mel og polenta mel sammen.
  6. Vend mel- og kartoffelblandingen sammen.
  7. Pisk æggehviderne helt stive og vend de piskede æggehvider forsigtigt sammen med kartoffelmassen.
  8. Kom noget dej i et vaffeljern, og bag vaflerne til de er gyldne og gennemstegte.

 

JOMFRUHUMMERHALER I SVØB

  1. Svøb baconskiverne om jomfruhummerhalerne, stram baconen godt og steg dem.

 

HONNINGGLASERET BACON

  1. Steg baconskiverne sprøde.
  2. Når de er færdige, tag derefter baconskiverne af og tør panden. Kom honning på panden og varm op. Hak baconskiverne og kom dem i honningen.

 

SERVERING

  1. Pynt vaflerne med jomfruhummerhalerne, honningglaseret bacon, krydderurter og parmesan.