Pizza med champignon, bacon og mozzarella

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pizza med champignon, bacon og mozzarella

  • 1 t. 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 15 g gær
  • 4 dl vand
  • 0,5 spsk. salt
  • 0,5 spsk. sukker
  • 1 spsk. olivenolie
  • 500 g hvedemel
  • 200 g friske champignon
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 1 citron
  • 4 knivspids sort peber
  • 250 g bacon i skiver
  • 250 g frisk mozzarella
  • 80 g revet mozzarella
  • 40 g revet parmesan
Print opskrift

Fremgangsmåde

DEJ: 
Rør gæren ud i lunkent vandet i en stor skål. Tilsæt salt, sukker og olie. Rør/ælt mel i lidt ad gangen, til dejen slipper skålen. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 minutter. Slå dejen ned, og lad den hæve op igen i ca. 20 minutter.

PIZZA: 
Del dejen i 2 dele, som du ruller tyndt ud med en kagerulle på et meldrysset bord. Læg de 2 pizzabunde på hver sin bageplade oven på et ark bagepapir. Tænd ovnen på 200 °C.

Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Bland champignoner, grofthakket persille, citronskal og olie i en skål. Krydr med salt og peber.

Skær bacon i strimler, og steg dem let. Fordel champignonblandingen over pizzabundene. Top med bacon og de 2 slags mozzarellaost.

Bag pizzaerne i den forvarmede ovn i ca. 20 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Servér dem på et fad, og drys med ekstra persille og friskrevet parmesanost.

Andre opskrifter fra Tulip

Risotto med spinat og bacon

Spareribs

med tortilla wraps, guacamole og salsa

Pasta alla Sorrento

Produkter