
Mørbrad med bacon og flødesovs
- 30 min.
Ingredienser
MØRBRAD MED BACON- 2 svinemørbrader
- 250 g Tulip Bacon i skiver
- 1 bundt frisk rosmarin
- 2,5 dl piskefløde
- 150 g Tulip Bacon i tern
- Salt og peber
- 200 g blandede svampe som fx kantareller, østershatte og champignon
- Syltede tyttebær til servering
Sådan tilbereder du retten
MØRBRAD MED BACON
Afpuds mørbraden og skær mørbraden i 4 cm tykke skiver (eller cirka to fingres bredde). Svøb mørbradbøfferne i to skiver bacon hver.
Varm en pande godt op med smør eller olie og steg bøfferne på alle sider sammen med en håndfuld rosmarinkviste.
Tag bøfferne af.
Krydr med salt og peber efter behov.
FLØDESOVS
Bacontern steges på den samme pande. Fløden tilsættes. Saucen smages til med salt og peber og mørbraden kommes tilbage i saucen.
ANRETNING
Retten toppes med tyttebær, rosmarin, og svampe efter lyst inden den serveres direkte fra panden eksempelvis med en omgang mos.
God fornøjelse.
Tips
Et godt tip, til når du svøber mad i bacon, er at stramme baconskiven godt.
Du kan eventuelt bruge en tandstik eller kødnål som hjælp til at holde baconskiverne på plads.
Til denne ret anbefaler vi, at du anvender vores originale Tulip Bacon, som med sin gode smag og klassiske stil passer ind i de fleste sammenhænge.