Kartoffelmosmed jordskokker, ærter og bacontern

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kartoffelmosmed jordskokker, ærter og bacontern

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 700 g bagekartofler
  • 300 g jordskokker
  • 0,5 dl sødmælk
  • 100 g smør
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 2 dl grønne ærter
  • 150 g bacontern
  • 2 spsk. purløg
Print opskrift

Fremgangsmåde

KARTOFFELMOS: 

Skræl kartofler og jordskokker og skær dem i mindre stykker.

Kog dem møre og mos dem groft med smør.

Juster konsistensen med mælk og smag til med salt og peber.

TILBEHØR: 
Kog ærterne i 1 min.
Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.

Anret mosen i en skål og drys med ærter, purløg og de stegte bacontern.

Andre opskrifter fra Tulip

Tærte med kartoffel og bacon

Rösti lavet af hvidkål

med bacon, æbler, grønkål og portobellosvampe

Salat med grønkål, avokado og bacon vinargrette

Produkter