Kartoffelmosmed jordskokker, ærter og bacontern
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 700 g bagekartofler
- 300 g jordskokker
- 0,5 dl sødmælk
- 100 g smør
- Salt
- Friskkværnet peber
- 2 dl grønne ærter
- 150 g bacontern
- 2 spsk. purløg
Sådan tilbereder du retten
KARTOFFELMOS:
Skræl kartofler og jordskokker og skær dem i mindre stykker.
Kog dem møre og mos dem groft med smør.
Juster konsistensen med mælk og smag til med salt og peber.
TILBEHØR:
Kog ærterne i 1 min.
Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.
Anret mosen i en skål og drys med ærter, purløg og de stegte bacontern.