Havtaske på spyd med bacon og salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Havtaske på spyd med bacon og salat

  • 1 t. 0 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 kg havtaskefilet uden skind
  • 3 dl hvidvin
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 10 knivspids. sort peber
  • 2 stilke stilk estragon
  • 600 g bacon i skiver
  • 10 træspid
  • 300 g blandet spæde salater
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

FISK: 
Skær havtaskekødet i 30 ensartede stykker, læg fisken i en skål og mariner den i en marinade af to glas hvidvin i ca. 30 minutter.
Rør rundt i skålen hvert 10. minut.

Lad havtaskestykkerne dryppe af, tør dem af og krydr med stødt koriander, stødt ingefær, peber og hakket estragon.


TERRA-MARE SPYD: 
Vikl en skive bacon rundt om hvert havtaskestykke, del derefter hvert stykke i 2 mindre og sæt 3 små stykker på hvert spyd.

Læg spyddene i en bradepande og steg dem i ovnen i ca. 10 minutter ved 220 °C eller steg dem på en grillpande, men de skal i så fald dryppes med lidt olie først.

Anret spyddene på en bund af blandet salat.