Havtaske på spyd med bacon og salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Havtaske på spyd med bacon og salat

  • 1 t. 0 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 kg havtaskefilet uden skind
  • 3 dl hvidvin
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 10 knivspids. sort peber
  • 2 stilke stilk estragon
  • 600 g bacon i skiver
  • 10 træspid
  • 300 g blandet spæde salater
Print opskrift

Fremgangsmåde

FISK: 
Skær havtaskekødet i 30 ensartede stykker, læg fisken i en skål og mariner den i en marinade af to glas hvidvin i ca. 30 minutter.
Rør rundt i skålen hvert 10. minut.

Lad havtaskestykkerne dryppe af, tør dem af og krydr med stødt koriander, stødt ingefær, peber og hakket estragon.


TERRA-MARE SPYD: 
Vikl en skive bacon rundt om hvert havtaskestykke, del derefter hvert stykke i 2 mindre og sæt 3 små stykker på hvert spyd.

Læg spyddene i en bradepande og steg dem i ovnen i ca. 10 minutter ved 220 °C eller steg dem på en grillpande, men de skal i så fald dryppes med lidt olie først.

Anret spyddene på en bund af blandet salat.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Rødbedesalat

med gedeost og sprød bacon

Grillede grønne asparges med bacon

Sønderjysk opskrift på marmorerede solæg med baconfyld

Produkter