Salat med blomkål, sprødstegt bacon og brunet smør

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salat med blomkål, sprødstegt bacon og brunet smør

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

BACON: 
Ovnen forvarmes til 180° C, baconskiverne placeres på bagepapir og kommes i ovnen i 8-10 minutter, til de er gyldne. Skiverne tages ud og afdryppes. Afkøl og bræk baconskiverne i grove stykker.


RÅKOSTSALAT: 
Skær blomkålen i kvarte. Skær blomkålen i så tynde skiver som muligt på et mandolinjern. Læg derefter skiverne i koldt vand i 20 minutter.

Kom smørret i en gryde, og steg til det er let gyldent. Lad det få stuetemperatur, og sigt derefter den brændte valle fra gennem en fin sigte.

Hak mandlerne groft og brun dem let i ovnen ved 160 °C i ca. 8 -12 minutter. Varm inden servering det brunede smør, og tilsæt mandler og kapers.

Anret ved servering blomkålsskiverne med det ristede bacon.