Salat med blomkål, sprødstegt bacon og brunet smør

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salat med blomkål, sprødstegt bacon og brunet smør

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g bacon i skiver
  • 1 blomkål
  • 250 g smør
  • 80 g mandler
  • 60 g kapers
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACON: 
Ovnen forvarmes til 180° C, baconskiverne placeres på bagepapir og kommes i ovnen i 8-10 minutter, til de er gyldne. Skiverne tages ud og afdryppes. Afkøl og bræk baconskiverne i grove stykker.


RÅKOSTSALAT: 
Skær blomkålen i kvarte. Skær blomkålen i så tynde skiver som muligt på et mandolinjern. Læg derefter skiverne i koldt vand i 20 minutter.

Kom smørret i en gryde, og steg til det er let gyldent. Lad det få stuetemperatur, og sigt derefter den brændte valle fra gennem en fin sigte.

Hak mandlerne groft og brun dem let i ovnen ved 160 °C i ca. 8 -12 minutter. Varm inden servering det brunede smør, og tilsæt mandler og kapers.

Anret ved servering blomkålsskiverne med det ristede bacon.

Andre opskrifter fra Tulip

Braiseret lammeskank

med valnødder, timian, færdigstegt bacon samt brændte forårsløg med hvidskimmelost

Kærnemælkssuppe med rygeost

æggeblomme, sprød bacon og dild-olie

Pasta carbonara

Produkter