
Grov risotto med bacon
- 45 min.
- 10 personer
Ingredienser
- 80 g skalotteløg
- 300 g bacon i skiver
- 700 g risottoris
- 3 l grøntsagsbouillon
- 200 g gulerod
- 300 g broccoli
- 150 g parmesan
- 4 knivspids sort peber
- 150 g scamorza ost eller san simon ost
Sådan tilbereder du retten
RUSTIK RISOTTO:
Hak skalotteløgene og skær baconskiverne i mindre stykker.
Steg halvdelen af baconstykkerne i en sauterpande, tilsæt skalotteløg og steg dem sammen med baconen.
Tilsæt risene og lad dem stege med, tilsæt en tredjedel af bouillonen. Bring det i kog og tilsæt resten af bouillonen lidt efter lidt. Lad det koge i ca. 17 minutter.
Tilsæt efter ca. 8 minutter gulerødderne i tynde skiver og broccolien i små buketter. Når risene er færdigkogt, bland derefter resten af den færdigstegte bacon og parmesanen i.
Smag til med friskkværnet sort peber og pynt med scamorza ost skåret i tern.