Grov risotto med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grov risotto med bacon

  • 45 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 80 g skalotteløg
  • 300 g bacon i skiver
  • 700 g risottoris
  • 3 l grøntsagsbouillon
  • 200 g gulerod
  • 300 g broccoli
  • 150 g parmesan
  • 4 knivspids sort peber
  • 150 g scamorza ost
Print opskrift

Fremgangsmåde

RUSTIK RISOTTO: 

Hak skalotteløgene og skær baconskiverne i mindre stykker.

Steg halvdelen af baconstykkerne i en sauterpande, tilsæt skalotteløg og steg dem sammen med baconen.

Tilsæt risene og lad dem stege med, tilsæt en tredjedel af bouillonen. Bring det i kog og tilsæt resten af bouillonen lidt efter lidt. Lad det koge i ca. 17 minutter.

Tilsæt efter ca. 8 minutter gulerødderne i tynde skiver og broccolien i små buketter. Når risene er færdigkogt, bland derefter resten af den færdigstegte bacon og parmesanen i.

Smag til med friskkværnet sort peber og pynt med scamorza ost skåret i tern.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Rødbedesalat

med gedeost og sprød bacon

Sønderjysk opskrift på marmorerede solæg med baconfyld

Hjemmebagte tarteletbunde med bacon

Produkter