
Fødselsdagspizza med bacon
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke pizzadej
- 1 dl tomatsauce
- 200 g revet mozzarella
- 3 pakke bacon i skiver
- 1 tsk. oregano
Sådan tilbereder du retten
FØDSELSDAGSPIZZA MED BACON:
Steg baconskiverne i ca. 5 minutter ved 200 grader i ovnen på bagepapir. Steg dem ikke færdige og de må endelig ikke blive for sprødstegte.
Bred pizzadejen ud og fordel tomatsauce og ost på dejen.
Anret de stegte baconskiver som et flag på pizzaen. Klip evt. nogle af skiverne lidt kortere – dem kan du jo spise som let snack under tilberedningen.
Bag pizzaen i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader til baconen er sprød og osten er gylden.

1. Steg bacon
Læg 16 skiver bacon på bagepapir på 2 bageplader og steg dem halvt færdigt i ovnen, ca. 5 minutter ved
200 grader. Baconskiverne skal stadig være bløde, men let tilberedte.

2. Bred pizzadej ud på en bageplade
Bred pizzadejen ud på bagepapir på en bageplade. Det er en fordel at købe færdiglavet pizzadej, der er firkantet.
Du kan også lave dejen selv og skære den ud som en rektangel.

3. Kom tomatsauce på dejen
Smør dejen med et tyndt og jævnt lag pizzasovs/tomatsovs.

4. Fordel osten
Fordel ost ligeledes i et jævnt lag oven på tomatsovsen.

5. Ummmm... bacon
Anret de stegte baconskiver som et flag på pizzaen. Klip evt. nogle af skiverne lidt kortere. Enderne som
du klipper af, kan du jo spise som en let snack under tilberedningen.

6. Bag pizzaen i ovnen
Bag pizzaen i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader til baconskiverne er sprøde og osten er gylden. Server på et firkantet fad eller et stort skærebræt. Anret med små papirflag omkring. Velbekomme!