
Farsruller med bacon i ovn- med cheddarost, bagte kartofler og grøn salat
- 8 personer
Ingredienser
KARTOFFELBÅDE- 1,6 kg kartofler, skåret i både
- 1,5 dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
- 1 dl rasp
- 1 spsk. kartoffelmel
- 2 dl madlavningsfløde
- 1 kg hakket grisekød
- 350 g hel cheddarost skåret i 14 ens stænger
- 250 g Tulip Bacon, 14 skiver
- 2 poser Taco Spice Mix
- 2 poser blandede spæde salater
- 1 bk. rødbedespirer
- 100 g bælgede edamamebønner
- Olie/eddike og friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
Sæt ovnen på 175 °C.
Vask og skær kartoflerne i både. Læg bådene i en skål og hæld olien over. Krydr med salt og peber.
Rør, fars, rasp og kartoffelmel sammen i en skål. Tilsæt madlavningsfløde og lad farsen hvile i ca. 10 minutter.
Bland Taco Spice Mix i farsen.
Læg kartoflerne i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 45 minutter.
Del farsen i 14 lige store stykker og form dem til ruller med en cheddarstang i midten af hver.
Svøb hver farsrulle i bacon og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Sæt rullerne i ovnen og bag dem i ca. 30 minutter.
Bland salat med rødbedespirer og edamamebønner i en skål. Sprinkel olie/eddike over sammen med lidt friskkværnet peber.
Servér de varme baconsvøbte farsruller med de bagte kartoffelbåde og salaten.