Farsruller med bacon i ovn- med cheddarost, bagte kartofler og grøn salat

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Farsruller med bacon i ovn- med cheddarost, bagte kartofler og grøn salat

  • 8 personer

Ingredienser

KARTOFFELBÅDE
  • 1,6 kg kartofler, skåret i både
  • 1,5 dl olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber
FARSRULLER I OVN
  • 1 dl rasp
  • 1 spsk. kartoffelmel
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 1 kg hakket grisekød
  • 350 g hel cheddarost skåret i 14 ens stænger
  • 250 g Tulip Bacon, 14 skiver
  • 2 poser Taco Spice Mix
SALAT
  • 2 poser blandede spæde salater
  • 1 bk. rødbedespirer
  • 100 g bælgede edamamebønner
  • Olie/eddike og friskkværnet peber
Print opskrift

Her finder du opskriften på lækre baconsvøbte farsruller med cheddarost i - som tilbehør er der bagte kartofler og en grøn salat.

Denne opskrift giver 14 baconsvøbte farsruller.


Sådan tilbereder du retten

Sæt ovnen på 175 °C.

Vask og skær kartoflerne i både. Læg bådene i en skål og hæld olien over. Krydr med salt og peber.

Rør, fars, rasp og kartoffelmel sammen i en skål. Tilsæt madlavningsfløde og lad farsen hvile i ca. 10 minutter.

Bland Taco Spice Mix i farsen.

Læg kartoflerne i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 45 minutter.

Del farsen i 14 lige store stykker og form dem til ruller med en cheddarstang i midten af hver.

Svøb hver farsrulle i bacon og læg dem i et smurt ovnfast fad.

Sæt rullerne i ovnen og bag dem i ca. 30 minutter.

Bland salat med rødbedespirer og edamamebønner i en skål. Sprinkel olie/eddike over sammen med lidt friskkværnet peber.

Servér de varme baconsvøbte farsruller med de bagte kartoffelbåde og salaten.