
Baconsvøbt kyllingefilet med sød kartoffel i airfryer
- 2 personer
Ingredienser
- 2 kyllingefileter
- Mozzarella ost
- Spinat
- Tulip Bacon i skiver
- 1 sød kartoffel
- Olie
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
-
Del kyllingefileterne og fyld dem med mozzarella og lidt frisk spinat. Kyllingefileterne krydres efterfølgende med salt og peber, og omvikles af 3-4 skiver bacon per filet.
-
Skær den søde kartoffel i skiver og pensel skiverne med olie, salt og peber.
-
Det hele steges ved 180 grader i ca. 20 minutter. Åben skuffen efter 20 minutter for at se til kartoflerne og kyllingen. Steg derefter videre i 7 minutter ved 205 grader.
-
Bliver de søde kartofler færdige først, tages kartoflerne ud og holdes varme til kyllingen er klar. Lad kyllingen hvile i et par minutter før du skærer den i skiver.
-
Serveres gerne med en frisk salat.
Se hvordan du lager bacon i airfryer:
1. Læg baconskiverne tilrette i kurven til din airfryer.
2. Steg baconskiverne til de er sprøde i airfryeren i ca. 8 minutter ved 180 grader.
Tips
OBS: Det er vigtigt at huske, at alle airfryere varmer forskelligt.