Baconsvøbt kyllingefilet med sød kartoffel i airfryer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconsvøbt kyllingefilet med sød kartoffel i airfryer

  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Mangler du inspiration til hvad du kan tilberede i din airfryer? så prøv denne opskrift på baconsvøbt kyllingefilet med mozzarella, frisk spinat og sød kartoffel. Opskriften er nem at følge og kyllingen bliver lækker saftig ved tilberedelse i airfryer.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Del kyllingefileterne og fyld dem med mozzarella og lidt frisk spinat. Kyllingefileterne krydres efterfølgende med salt og peber, og omvikles af 3-4 skiver bacon per filet.

  2. Skær den søde kartoffel i skiver og pensel skiverne med olie, salt og peber.

  3. Det hele steges ved 180 grader i ca. 20 minutter. Åben skuffen efter 20 minutter for at se til kartoflerne og kyllingen. Steg derefter videre i 7 minutter ved 205 grader.

  4. Bliver de søde kartofler færdige først, tages kartoflerne ud og holdes varme til kyllingen er klar. Lad kyllingen hvile i et par minutter før du skærer den i skiver.

  5. Serveres gerne med en frisk salat.

 

Se hvordan du lager bacon i airfryer:

1. Læg baconskiverne tilrette i kurven til din airfryer.



2. Steg baconskiverne til de er sprøde i airfryeren i ca. 8 minutter ved 180 grader.

 


Tips

OBS: Det er vigtigt at huske, at alle airfryere varmer forskelligt.