Bacon roser
- 40 min.
- 1 person
Ingredienser
- 375 g Tulip Bacon i skiver
- 20 stk. tandstikkere
- 10 stk. grillspyd i træ
Sådan tilbereder du retten
- Læg 2 skiver bacon i forlængelse af hinanden og tril dem sammen, så de ligner en rosenknop.
- Stik 2 tandstikkere tværs gennem ’rosenknoppen’, så den kan stå oprejst.
- Tril resten af ’rosenknopperne’ og stil dem på en bagerist.
- Placer bageristen ovenpå en plade med bagepapir og bag baconroserne ved 200 grader (varmluft) i ca. 30 min – til de er gyldne og sprøde.
- Lad baconroserne afkøle lidt på risten og træk tandstikkerne ud.
- Placer baconroserne på grillspyddene, så de ligner en rosenknop på en stilk.
- Stil baconroserne i en vase sammen med stilke af friske krydderurter.
Tips
- Pensl evt. baconroserne med lidt sirup for et skinnende look.
- Server baconroserne på morgenbordet sammen med spejlæg og rugbrød.
Udforsk flere baconopskrifter
Er du vild med bacon? Dyk ned i vores samling af kreative og lækre bacon opskrifter. Fra morgenmad til middag, bacon tilføjer smag og glæde til ethvert måltid.
Find din næste favorit baconopskrift
Lær at stege bacon til perfektion
Opdag hemmelighederne bag perfekt stegt bacon, uanset metoden! Vores stegeguides dækker alle teknikker fra ovn og pande til grill, airfryer og mikrobølgeovn. Få det bedste ud af dit Tulip bacon ved at følge vores detaljerede instruktioner og tips.
Klik her for at finde vores stegeguides