Bacon-is

(23 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacon-is

  • 6 personer

Ingredienser

  • 3 dl mælk
  • 3 dl piskefløde
  • 4 æggeblommer
  • 200 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 200 g bacon i tern
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

BACON: 
Steg bacon ved 200 °C i ca. 10 minutter til det er sprødt.

 

IS: 

Bland mælk og fløde i en skål. Lad det stå natten over på køl.

Pisk æggeblommer, vanilje og sukker kraftigt i en skål, der tåler varme.

Varm mælk og flødeblandingen op til kogepunktet.

Hæld den forsigtigt over den piskede æg og sukkerblanding under konstant piskning.

BACON IS: 
Tilsæt sprød bacon og hæld blandingen i en ismaskine i ca. 1/2 time, til isen har den ønskede konsistens.

Hvis du istedet stiller skålen i fryseren, skal du røre i isen hver 15. minut, til det er næsten frossen, for at undgå iskrystaller.

 

SE OPSKRIFTEN SOM VIDEO: