Bacon-is

(10 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacon-is

  • 6 personer

Ingredienser

  • 3 dl mælk
  • 3 dl piskefløde
  • 4 æggeblommer
  • 200 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 200 g bacon i tern
Print opskrift

Fremgangsmåde

BACON: 
Steg bacon ved 200 °C i ca. 10 minutter til det er sprødt.

 

IS: 

Bland mælk og fløde i en skål. Lad det stå natten over på køl.

Pisk æggeblommer, vanilje og sukker kraftigt i en skål, der tåler varme.

Varm mælk og flødeblandingen op til kogepunktet.

Hæld den forsigtigt over den piskede æg og sukkerblanding under konstant piskning.

BACON IS: 
Tilsæt sprød bacon og hæld blandingen i en ismaskine i ca. 1/2 time, til isen har den ønskede konsistens.

Hvis du istedet stiller skålen i fryseren, skal du røre i isen hver 15. minut, til det er næsten frossen, for at undgå iskrystaller.

Se opskriften som video

jsExOjBI42c

Andre opskrifter fra Tulip

Salat med grønkål, avokado og bacon vinargrette

Speltsalat

med bacon og spinat

Jordbær dyppet i chockolade og baconkrymmel

Produkter