Bacon Duchess

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacon Duchess

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g Tulip Bacon i tern
  • 500 g skrællede kartofler
  • 25 g smør i tern
  • 2 æg
  • ½ tsk. salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Prøv disse skønne duchess med bacontern. De passer perfekt som en sjov appetitvækker eller som en lækker lille snack.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Læg baconternene på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 °C i 15-20 min., til de er helt sprøde.  
  2. Lad baconen afkøle på fedtsugende papir og hak det i små stykker.  
  3. Kog kartoflerne i usaltet vand i 15-20 min. eller til de er helt møre. 
  4. Mos de varme kartofler let med smør og æg. 
  5. Pisk den grove mos med en håndmixer – konsistensen skal være cremet og mosen fast. 
  6. Smag mosen til med salt og peber og vend baconstykkerne heri.  
  7. Fyld kartoffelmosen i en sprøjtepose med en stor stjernetylle og sæt rosetter af kartoffelmos på en plade med bagepapir. 
  8. Bag dem i ovnen ved 200 °C (varmluft) i 15-20 min. eller til de er gyldne. Server straks.  

 

SE HVOR NEMT DET ER. VELBEKOMME:

Step 1 Step 2   

Step 3 Step 4

 


Tips

Tilsæt evt. lidt mælk til kartoffelmosen, mens du pisker med håndmixer. Kartoffelmosen må dog ikke blive for tynd, så vil rosetterne flyde ud under bagningen.