Bacon-cheese dip

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacon-cheese dip

  • 30 min.

Ingredienser

  • 1,5 spsk. smør
  • 1,5 spsk. mel
  • 3-4 dl mælk
  • 250 g revet cheddarost
  • 100 g flødeost naturel
  • 200 g Tulip Bacon i skiver
  • 1-2 forårsløg
  • Salt, chili og evt. tabasco
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

BACON: 

Steg baconskiverne sprøde i ovnen ved 200 ºC. i 10-15 minutter.

Dryp fedtet af og lad skiverne køle.

Hak baconen lidt groft.

 

DIP: 

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel.

Bag smørblandingen lidt af i gryden og tilsæt mælk og pisk rundt til du har en hvid sauce.

Tilsæt flødeost og revet cheddar og rør rundt til osten er smeltet.

Smag til med salt, chili og tabasco.

Kom det meste af den hakkede bacon i dippen, hæld dippen i skåle og pynt til sidst af med hakket bacon og hakket forårsløg.

Servér den lun.