Andeburger med æble og bacon

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Andeburger med æble og bacon

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 stk. berberie andebrystfiletter
  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 1 skalotteløg
  • 3 æbler
  • 1 spsk. grov sennep
  • 6 spsk. æblecidereddike
  • 2 spsk. honning, gerne flydende
  • 150 g fintsnittet rødkål eller rødt spidskål
  • 4 stk. brioche boller
  • 2-3 spsk. mayonnaise
  • 2-3 spsk. sød fransk sennep
  • Bredbladet persille
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

  1. Befri andebrystfiletterne fra skindet. Krydr med salt og peber og svøb dem i bacon. Der skal være et par skiver bacon tilbage tilbage til relishen.
  2. Brun andebrystet af på begge sider i en varm pande. Det skal blot have et minut eller to på hver side. Sæt i ovnen 15 minutter ved 150 °C.Lad det trække 7-10 minutter før det skæres i skiver.
  3. Skær andeskindet i små tern og steg det sprødt ved mellem varme til det gyldent og crispy. Tag det af og læg på fedtsugende papir. Salt det godt.
  4. I andefedtet på panden steges nu tern af to æbler (gem et), skalotteløg og bredbladet persille. Baconet skal blive gyldent og æblerne mørne. Det tager 5-7 minutter afhængig af størrelsen på æblerne. Kom 1 spsk. honning, 3 spsk. æblecidereddike, salt og peber ved. Lad det koge godt sammen.
  5. Riv kålen tyndt og vend med det resterende eddike og honning.
  6. Lun bollerne, flæk dem. Smør den ene side med sød sennep, den anden med mayonnaise.
    Kom æblerelish på, efterfulgt af lidt andesvær, kål og skiver af and. Slut af med tynde skriver frisk æble og eventuelt lidt brøndkarse.