Pølsegryde med ris og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pølsegryde med ris og bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 4 pølser
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. karry
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 2 dl creme fraiche
  • Salt og sort peber
  • Ris
Print opskrift

Pølsegryden her er med garanti et hit blandt de yngste i familien. Hvis ris dog ikke falder helt i børnenes smag, kan de sagtens skiftes ud med pasta for at gøre den ekstra børnevenlig. Vi har i opskriften ikke specificeret hvilke pølser, der skal bruges – her kan du vælge din yndlings pølse eller evt. rester fra dagen før. Ellers er en god gryderet at lune sig på i de kolde måneder sjældent en dårlig ide. I kombination med tomat puréen og creme fraichen bliver retten også ekstra cremet og lækker.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Start med at koge risene efter anvisningen på pakken.
  2. Imens risene tilberedes skær da baconen i mindre stykker. Skær ligeledes pølserne i centimetertykke skiver. Pil og hak også løg og hvidløg fint.
  3. Varm derefter en stegepande op med olivenolie og steg løg og hvidløg i et minuts tid, indtil det får lidt farve.
  4. Tilsæt dernæst bacon og pølse sammen med karryen. Sauter i et par minutter indtil de er pænt brune - rør af og til.
  5. Tilsæt efterfølgende tomatpuré og creme fraiche. Bland det hele sammen i panden og lad det simre indtil det hele er gennemvarmet i cirka 5 minutter.
  6. Smag til sidst retten til med lidt salt og peber og server med risen.