Tapas med leverpostej og rødkål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tapas med leverpostej og rødkål

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

BRØD
  • 8 skiver flutes
ANRETNING
  • 1 Tulip Leverpostej
  • 1 bundt forskellige spirer
  • Friskkværnet peber
RØDKÅL
  • 100 g rødkål, konserves
Print opskrift

De her små leverpostejshapsere forsvinder med garanti som dug for solen.
For de ser ikke bare godt ud, de smager også fantastisk... Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

BRØD

Skær tynde skiver af flute (eller hvad du lige har i brødskuffen) og rist skiverne til de er gyldne.

RØDKÅL

Lun rødkål og fordel lidt på hver skive flute.

ANRETNING

Læg en stor spiseskefuld leverpostej ovenpå rødkålen.
Pynt på toppen med forskellige spirer og slut af med lidt friskkværnet peber.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter