Smørrebrød med skinkeTilsæt kartofler og frisk grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Smørrebrød med skinkeTilsæt kartofler og frisk grønt

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

RUGBRØD
  • 4 skiver mørkt rugbrød
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 tsk. havsalt
ANRETNING
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 8 små kartofler med skræl
  • 2 spsk. revet peberrod
  • 2 spsk. purløg
  • ¼ spidskål eller rødkål
  • 8 skiver Tulip Pålækker Røget Skinke
  • Salt og friskkværnet peber
Print opskrift

Sæt tænderne i et farverigt smørrebrød med masser af smag. De sprødristede rugbrødsskiver og den møre ålerøgede skinke er rettens fundament, som bliver fuldendt med kartoffelskiver, revet peberrod og rød spidskål. Purløg giver retten den sidste finish.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Vend rugbrødsskiverne med olie og havsalt.
  • Rist dem sprøde i ovnen.
  • Fordel skinke og mayonnaise på brødet, og top op med skiver af kartoffel.
  • Drys med peberrod, spidskål/rødkål og purløg.
  • Kværn sort peber over, drys med salt og servér.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Kan du ikke få nok af den røgede smag, kan du nemt tilsætte stegte bacontern til retten. Ønsker du en mere grøn mad, kan du tilsætte krølsalat eller rucola under skinken og supplere toppingen med skiver af avocado. 

Smørrebrød til enhver smag  

Højtbelagt smørrebrød er en dansk klassiker, som du kan servere til frokost og aftensmad. Smørrebrød med skinke er blot én ud af mange muligheder. Se vores opskrifter, og find dit yndlingspålæg til smørrebrødet.

Opskrifter på smørrebrød