Smørrebrød med skinkeTilsæt kartofler og frisk grønt
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
RUGBRØD- 4 skiver mørkt rugbrød
- 1 tsk. olivenolie
- 1 tsk. havsalt
- 2 spsk. mayonnaise
- 8 små kartofler med skræl
- 2 spsk. revet peberrod
- 2 spsk. purløg
- ¼ spidskål eller rødkål
- 8 skiver Tulip Pålækker Røget Skinke
- Salt og friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
- Vend rugbrødsskiverne med olie og havsalt.
- Rist dem sprøde i ovnen.
- Fordel skinke og mayonnaise på brødet, og top op med skiver af kartoffel.
- Drys med peberrod, spidskål/rødkål og purløg.
- Kværn sort peber over, drys med salt og servér.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Kan du ikke få nok af den røgede smag, kan du nemt tilsætte stegte bacontern til retten. Ønsker du en mere grøn mad, kan du tilsætte krølsalat eller rucola under skinken og supplere toppingen med skiver af avocado.
Smørrebrød til enhver smag
Højtbelagt smørrebrød er en dansk klassiker, som du kan servere til frokost og aftensmad. Smørrebrød med skinke er blot én ud af mange muligheder. Se vores opskrifter, og find dit yndlingspålæg til smørrebrødet.