Pita med fyld af leverpostej og syrlige agurker

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pita med fyld af leverpostej og syrlige agurker

  • 1 t. 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SYRLIGE AGURKER
  • 1 dl eddike
  • ½ dl sukker
  • 1 agurk
PITABRØD Print opskrift

Nem opskrift på pita brød til madpakken

Pitabrød er en favorit i mange hjem. De smager godt og kan fyldes med lige det, du godt kan lide. Opskriften her er perfekt til de travle morgener eller sene aftener, da den er hurtig at lave.

I opskriften har vi fuldt pitabrødet med sprød hjertesalat, leverpostej på fløde og syrlige agurker, der tager pitabrødet til nye højder.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Kom eddike og sukker i en gryde og kog det op til sukkeret er smeltet. Køl den en smule af.
  • Skær agurkerne i stave og kom dem i et fad eller en bøtte. Overhæld dem med den lune eddikelage og lad dem trække i mindst en time, gerne natten over.
  • Skær salaten i både.
  • Halvér pitalommerne.
  • Fyld de nederste halvdele med leverpostej, salat og agurker. De må selvfølgelig gerne stikke op.
  • Sæt den anden halvdel af pitabrødet på toppen og pak dem ind, eller fyld alle lommerne (det afhænger lidt af hvor vildt dit barn håndterer sin madkasse i tasken).
  • Velbekomme!


Tips

En madpakke alle kan være med på

Pita med fyld er en god ide til madpakken eller frokosten, da du kan vælge netop det fyld, som du har ved hånden. Er du eller dit barn ikke den store fan af leverpostej, kan du eksempelvis skifte leverpostejen ud med kylling- og baconsalat. Kan du stadig ikke få nok bacon, kan du pynte den med stykker af stegt bacon.

Opdag flere opskrifter med bacon

 

Bag dine egne pitabrød

Er du god i et køkken, eller er du bare vild med at bage, kan du kaste dig over at bage dine egne pitabrød. Det tager lidt ekstra tid, men hjemmebagte pitabrød smager bare bedre. Har du en lang dag i vente, kan du lave dine pitabrød på fuldkorn, så du kan holde dig mæt i længere tid.

Find flere opskrifter til madpakken