
Pita med fyld af leverpostej og syrlige agurker
- 1 t. 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
SYRLIGE AGURKER- 1 dl eddike
- ½ dl sukker
- 1 agurk
- 100 g hjertesalat
- 4 grove pitabrød
- 200 g Tulip Fløde Leverpostej
Sådan tilbereder du retten
- Kom eddike og sukker i en gryde og kog det op til sukkeret er smeltet. Køl den en smule af.
- Skær agurkerne i stave og kom dem i et fad eller en bøtte. Overhæld dem med den lune eddikelage og lad dem trække i mindst en time, gerne natten over.
- Skær salaten i både.
- Halvér pitalommerne.
- Fyld de nederste halvdele med leverpostej, salat og agurker. De må selvfølgelig gerne stikke op.
- Sæt den anden halvdel af pitabrødet på toppen og pak dem ind, eller fyld alle lommerne (det afhænger lidt af hvor vildt dit barn håndterer sin madkasse i tasken).
- Velbekomme!
Tips
En madpakke alle kan være med på
Pita med fyld er en god ide til madpakken eller frokosten, da du kan vælge netop det fyld, som du har ved hånden. Er du eller dit barn ikke den store fan af leverpostej, kan du eksempelvis skifte leverpostejen ud med kylling- og baconsalat. Kan du stadig ikke få nok bacon, kan du pynte den med stykker af stegt bacon.
Opdag flere opskrifter med bacon
Bag dine egne pitabrød
Er du god i et køkken, eller er du bare vild med at bage, kan du kaste dig over at bage dine egne pitabrød. Det tager lidt ekstra tid, men hjemmebagte pitabrød smager bare bedre. Har du en lang dag i vente, kan du lave dine pitabrød på fuldkorn, så du kan holde dig mæt i længere tid.